Lezingen

Van september t/m maart wordt elke maand een boeiende lezing gehouden over vogels en hun leefgebieden zowel in Nederland als in het buitenland.

De lezingen vinden plaats in onze vertrouwde locatie: het Benoordenhuis, Bisschopstraat 5, 2596 XH Den Haag vlak bij het Maerlant-Lyceum en beginnen om 20.00 uur.

 Toegangsprijs: € 2,50 voor niet-leden.*

Tussentijds is er een korte pauze en gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie, thee of fris tegen een kleine vergoeding. Eindtijd is circa 22.00 uur

Mocht u zelf onderwerpen willen aandragen, of sprekers kennen die een presentatie willen geven, dan zien wij uw tip graag tegemoet.

Verder kunnen diverse leden van de Haagse Vogelbescherming ook bij uw vereniging of organisatie een lezing verzorgen. Neemt u contact met ons op via: info@haagsevogels.nl

HVB-bestuur heeft op voorstel van de CEL besloten om de entreeprijs van € 5 voor de lezingen te laten vervallen. Alleen voor niet-leden wordt een bijdrage van € 2,50 gevraagd. Deze nieuwe regeling geldt voor één jaar en wordt daarna geëvalueerd.

 Maandag 18 maart 2019

 Menno van Duijn

 Dwars door Polen

In deze presentatie zijn er diverse spechtensoorten te zien. Daarnaast komen enkele uilen mooi in beeld. Verder is de presentatie aangevuld met soorten als zeearend, schreeuwarend en zwarte ooievaar.

Ook komen er zoogdieren aan bod zoals wilde zwijnen, bevers en wolven.

Deze pagina heeft de volgende subpagina's.