Cursus Vogelherkenning

Cursus vogelherkenning door Eduard Opperman

Op twee dinsdagavonden in april – de 23ste en 30ste – geeft Eduard Opperman weer zijn befaamde vogelherkenningscursus. Het geleerde wordt in de praktijk gebracht tijdens een ochtendexcursie. Zoals bekend is Eduard een van onze meest ervaren vogelkenners.

Waar? Het Clubhouse van de AWC in de Bisschopsstraat 5 in Den Haag, naast het Maerlant Lyceum. De inloop is vanaf 19:15 en de cursus begint om 19:30 uur en duurt tot uiterlijk 22:00 uur.

De kosten voor de twee avonden en de excursie bedragen € 25,- per persoon, dat is inclusief documentatie en koffie/thee. U kunt zich opgeven bij Muriel Kommer via hvbexcursies@live.nl of telefonisch: 06-26300620.

Na ontvangst van het cursusgeld op bankrekening NL57 INGB 0002 7184 86 t.n.v. Haagse Vogelbescherming (CEL) o.v.v. ‘Cursus Vogelherkenning 2024’ is uw inschrijving definitief en ontvangt u een bevestiging. Mocht de cursus zijn volgeboekt, dan retourneren wij de betaling uiteraard. Heeft u belangstelling? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want de interesse is groot en het aantal beschikbare plaatsen beperkt.