Cursus Vogelherkenning

In het voorjaar wordt in principe een cursus VOGELHERKENNING gegeven en in het najaar wordt in principe weer een cursus VOGELTREK gehouden.

De cursus staat onder leiding van Eduard Opperman en wordt gehouden in het Milieu Educatief Centrum Zuiderpark, Marie Polakweg 7, 2533 SW Den Haag, ingang Zuiderpark – Vreeswijkstraat (Kinderboerderij). De avonden beginnen stipt om 20.00 uur en duren tot ca. 22.15 uur met tussentijds een onderbreking van ca. 15 min. voor koffie of thee. De cursus kost € 25 per persoon, inclusief documentatie. Ook inbegrepen is de ochtendexcursie in het weekend. De datum wordt tijdens de cursus vastgesteld.

Helaas gaat de voorjaarscursus vogelherkenning 2023 niet door.

Het onderstaande is niet van toepassing:

Inschrijving per email hvbexcursies@live.nl en gelijktijdige overmaking van het cursusbedrag op rekening NL 57 INGB 0002 7184 86 t.n.v. Haagse Vogelbescherming afdeling excursies, Den Haag onder vermelding van: ‘cursus’. Bent u geïnteresseerd? Schrijft u zich dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling doorgaans groot. Mocht de cursus zijn volgeboekt, dan wordt uw betaling teruggestort. U ontvangt geen bevestiging van uw inschrijving.